21 Kasım 2009 Cumartesi

england gunlugu baslasin

ellog,
evet.sonunda oradayim.sonunda burdayim.
ingilterede nottinghamda gulcenin odasindayim.
dun geceden beri de uyuyorum.

cok ilginc lan.hava alanindan itibaren yavas yavas azalan turkceyi kaybedecegini bi kere daha ucakta anliyorsun.gitgide artan durmadan artan hic bitmeyen british aksani sinirlerimi bozmaya basladibile.tren metro taksi.ha taksi demisken.taksicilerin gercektende hepsinin indian,arabic kokenli olmasi akillara zarar.sagda duran soforlere hicbirsey demiycem.

eger pound kafasina alisirsaniz herseyin cok ucuz oldugunu dusunebilseniz de oyle bir dunya yok.
ama mesela pringles 1 pound,ne bileyim jack daniels absolut smirnof gibi ickiler maksimu 10 pound.10 pounda baileys aldim mesela.bir de dn dagdan dusmusuz gibi elimizde bavular gecenin korunda alisveris cilginligimiz vardi.

gulcenin city center dedigi yerden de taksiyle gectik gece.abartisiz inanilmaz bir yer/butun binalar ama butun binalar m castle style olmak zorunda.hepsi diyorum.

sokaklarda geen ciplak kiz ve erkekler,bir de gulcenin aldigim duyumlarla nottingham da gece hayati london dan sonra da gelse bir numaraymis ogrenci populasyonunun fazlaligindan.
gulcenin yasadigi yerde malum herrrkes ogrenci.uyuma dedikleri birsey yok.nonstop parti modunda butun hepsi.dun cok yorgun oldugumuz icin katilamadik.sadece sabaha kadar dublaj mod british aksani dinledim.

hersey harika.

mesela ingilterede bile olsam.az sonra kahvaltida sucuk yiyebilirim/bu arada burada burda ekmek dedikleri sey baksa bisi.yemeniz lazim.

bu kadar simdilik.